HTML

Web Varázsló

icon.design - internet solutions blog; internetes fejlesztések, pr és marketing, online multimédia kiadó

Friss topikok

2012.01.12. 21:15 icondesign

Budai Sport Szerviz

Címkék: marketing pr snowboard content cms tenisz joomla management squash

 A Budai Sport Szerviz oldalát 2004-ben kezdtük el fejleszteni. Először statikus HHTML oldalakkal indult a honlap, mely 2009-ben megújult és egy tartalomkezelő programot (CMS) kapott, melyre átültettük a megújított tartalmat. A honlap online vásárlási lehetőséggel, fotó galérával, hírekkel bővült.

 
A honlaphoz teljes körű szerver szolgáltatást, valamint pr és marketing tanácsadást nyújtunk.
 
A Budai Sport Szervizről:
A cég évtizedek óta foglalkozik a téli és nyári sportokhoz kapcsolódó termékek értékesítésével, sportszer javítással és kölcsönzéssel. Nyáron a tenisz és squash szerelmeseinek kínál ütőket, sportruházatot, cipőket, valamint ütő húrozást, télen pedig a sí és snowboard szerelmesinek kínál síléceket, sícipőket, snowboardokat és a hozzá kapcsolódó ruházatot, természetesen síléc és deszkák javítását és kölcsönzést.
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://icondesign.blog.hu/api/trackback/id/tr403541174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása